This page has moved to a new address.

Chocolade confessions & Lovechock review

Perfect Housewife - to be: Chocolade confessions & Lovechock review

woensdag 8 januari 2014

Chocolade confessions & Lovechock review

I've got a confession to make. Ik ben er altijd eerlijk voor uitgekomen dat ik een chocoholic ben. Stiekem denk ik altijd bij mijzelf: dat is absoluut een understatement. Mijn 'chocolade-verslaving' eerlijk opbiechten durfde ik nooit helemaal, want tja, wie neemt mij dan ooit nog serieus met mijn tips om gezonder te leven. Eigenlijk eet ik vrijwel elke dag chocolade (toevallig is dit de laatste tijd wat minder geworden). Een stukje tussendoor, maar ook gerust een hele reep. Of na mijn ontbijt, lunch, of avondeten. Of gewoon als ontbijt, lunch, of avondeten (dat laatste gebeurt overigens niet zo vaak ;-). Ik eet wel steeds vaker pure chocolade in plaats van melkchocolade, dat dan weer wel. En ik ben heel gelukkig!

Lovechock chocolade

Gelukkig is er hoop! Laatst deed ik mee aan een win-actie van MiCook (de inspirerende blog van Maaike!) in samenwerking met Liebete (superfood webshop) en won ik een chocolade pakket van Lovechock. Gezonde chocolade, welteverstaan, gemaakt van rauwe cacao (minstens 80% per reep) en kokosbloesemsuiker. Hierdoor blijven alle antioxidanten en flavonoïden bewaard - dus je wordt nog gelukkiger van deze chocolade - en stijgt je bloedsuikerspiegel niet naar gevaarlijke waardes. Én, ook niet onbelangrijk: bijna alle ingrediënten zijn biologisch en eerlijk.


Ik had mooie foto's gemaakt van mijn pakket en de repen, maar toen crashte mijn computer en waren al mijn foto's weg. Zonde, want ze zijn ook leuk verpakt (die briefjes op de foto zaten bij elke reep, hou ik van)! Inmiddels zijn ze natuurlijk (allang) op, dus jullie zullen het met mijn beschrijving moeten doen.

In mijn pakket zaten deze vijf smaken:
1. Amandel/vijgen (my fave!)
2. Goji/sinaasappel (second fave!)
3. Ananas/inca
4. Mulberry/vanille
5. Pure/Nibs (deze is het meest puur)


Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, de Lovechock repen proeven niet naar wat je gewend bent van chocolade. Het is wat bitterder en krokanter in vergelijking met 'normale' chocolade, en smelt niet op je tong. That being said: het is wél lekker. Het toegevoegde fruit maakt het toch zoet en ik hou wel van een crunchy bite. En wat voelt het goed om guilt-free te snacken! Bovendien zijn de repen vrij van lactose, gluten en soja en daardoor ook geschikt voor mensen met allergieën.

Er hangt wel een prijskaartje aan: voor één reep betaal je € 2,95.

Labels: , , , , , ,

5 reacties:

Op 9 januari 2014 om 18:42 , Anonymous Iris zei...

superleuk! =)

 
Op 9 januari 2014 om 20:22 , Anonymous Maaike zei...

Hey chocoholic! ;)

Leuk stukje zeg! :) Wat zonde dat je foto's weg zijn, maar fijn dat de repen zo in de smaak vielen! :)

 
Op 9 januari 2014 om 23:22 , Blogger Chris V zei...

Thaanks!

 
Op 9 januari 2014 om 23:25 , Blogger Chris V zei...

Haha guilty as charged ;-). Ja echt heel erg balen van mijn foto's! Ik ben ook belangrijke bestanden voor mijn opleiding kwijt enzo, voortaan alles back-uppen haha. Maarja, niks meer aan te doen. De chocolade was in ieder geval goed besteed! Thanks

 
Op 10 januari 2014 om 10:29 , Anonymous Maaike zei...

O, jeetje! Ook bestanden van je opleiding.... dat is helemaal balen! :(

Inderdaad niets meer aan te doen en als troost neem je gewoon nog een stukje chocola ;)

 

Een reactie posten

Heb je een tip of suggestie, of wil je gewoon een berichtje achterlaten?

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage