This page has moved to a new address.

Aardbeien-avocado smoothie

Perfect Housewife - to be: Aardbeien-avocado smoothie

zaterdag 17 augustus 2013

Aardbeien-avocado smoothie


Deze smoothie is zonder twijfel mijn favoriet. Avocado in een smoothie klinkt misschien wat gek als je het nog nooit geprobeerd hebt. Maar de avocado zorgt juist voor een heerlijk romige smaak, zonder dat je roomijs aan je smoothie hoeft toe te voegen. In combinatie met de aardbeien en banaan is dit de ultieme roze zomer smoothie. Lekker bij het ontbijt, als lunch of als dessert!


Bovendien is deze smoothie ook nog eens ontzettend gezond. Avocado zit namelijk bomvol gezonde stoffen, zoals omega-3 vetzuren, vitamines (A, B, C en E), mineralen (kalium, magnesium) en vezels. Ook bevatten avocado en aardbeien veel foliumzuur. En samen met de perziken geeft avocado je huid de perfecte boost van binnenuit, en een gezonde glow op je gezicht (je weet wel, dat perzikhuidje).

Ideaal om bikiniproof te worden toch?! Maar het is ook de ideale smoothie tijdens een zwangerschap of na het sporten. Aardbeien en avocado bevatten beide namelijk veel foliumzuur en kalium. Belangrijk voor de groei en herstel van het lichaam.


Klik hier voor alle smoothie recepten op Perfect Housewife - to be!


Ingrediƫnten (voor 2 personen)
- 250 g aardbeien
- 1 avocado
- 2 perziken of 1 banaan
- Yoghurt
- Optioneel: havermout, superfoods, probiotica
- IJsblokjes

Bereidingswijze
Maak het fruit schoon en snij alles in stukjes. Doe het samen met de yoghurt (en ijsblokjes) in een blender of pureer het met een staafmixer fijn. Voeg eventueel wat havermout, superfoods of probiotica toe.


Wil je op de hoogte blijven van Perfect Housewife - to be op social media?  Volg mij met Bloglovin, op Instagram, op Twitter of like Perfect Housewife - to be op Facebook.

Labels: , , , , , , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Heb je een tip of suggestie, of wil je gewoon een berichtje achterlaten?

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage